Noi imagini scandaloase cu Margherita de la Clejani! Poliția a intrat pe fir

Publicat: 29 mai 2020, 12:03 Autor: Maria Apostol Vedete

Margherita de la Clejani continuă șocheze cu noi imagini scandaloase. Tânăra a publicat miercuri seară, pe contul de Instagram, o filmare realizată în America. Artista s-a urcat într-un copac și s-a lăsat filmată de un prieten!

Marga se afla cu un prieten pe nume Alberto, care a și filmat-o în timp ce se urca în copac. În același timp, tânărul a încercat să o interogheze, pentru a afla mai multe lucruri de la interpretă.

“Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică”, a spus aceasta.

Detalii șocante au ieșit la iveală despre trecutul iubitului Margheritei de la Clejani. Theodor are mari probleme cu drogurile, relatează a1.ro.

Vreau să spui unde vei presta mâine cu…”, spune bărbatul.

Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura”, răspunde Margherita.

Bărbatul adaugă: “Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!

Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă”, a spus artista.

La un moment dat, Margherita s-a blocat și a intrat în panică, în timp ce încerca să avanseze și mai mult în cățărarea prin copaci.

 

Publicat: 29 mai 2020, 12:03 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă