Fata Clejanilor ”lovește” din nou! Margherita și-a scos la plimbare, într-o geantă, maimuța de companie!

Publicat: 25 Jun. 2020, 19:47 Vedete

Margherita face ce face și iese iar în evidență! De data aceasta s-a făcut remarcată pe străzile din București în timp ce-și căra în geantă maimuța de companie. 

Margherita pare să fi trecut peste scandalul în care a fost implicată recent și își vede de viața ei. Acum, fata rebelă a Clejanilor se implică mult în propria afacere, un magazin de haine, în care își petrece ore în șir.

Dar în continuare îi place să atragă atenția, și ne-a demonstrat asta în timp ce se plimba prin centrul Capitalei, îmbrăcată cu o salopetă extrem de sexy cu spatele gol și o perucă blondă, iar pe buze purta un ruj.. albastru.

”Accesoriul” de care nu se desparte niciodată, maimuțica ei, era acum ”îndesată” în geanta cântăreței,  speriată de toate zgomotele din jurul ei.

La un moment dat însă, fiica Clejanilor s-a oprit pentru a-și cumpara un buchet de flori, iar animalul ei exotic de companie s-a trezit aproape sufocat de un buchet mare de flori pe care Margherita l-a cumpărat de la o vânzătoare ambulantă … și i l-a pus în cap!

Margherita renunță la muzică

Pentru că și-a găsit o nouă pasiune și nu se mai regăsește în industria muzicală, Margherita din Clejani a povestit că nu va mai participa la evenimente și petreceri.

Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a spus Margherita într-un interviu.

Publicat: 25 Jun. 2020, 19:47 Vedete
Pe aceeași temă