Margherita de la Clejani continuă să uimească! Ce a ajuns să facă pentru bani: ”Mă focusez foarte mult pe această parte”

Publicat: 24 iun. 2020, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal monstru, recent, după ce a provocat un accident și s-a vehiculat că ar fi consumat substanțe interzise. În ciuda acuzațiilor, iată că fiica Clejanilor mărturisește că marea ei ”slăbiciune” rămâne, totuși, muzica. 

Probabil că mulți s-au gândit că Margherita va dispărea pentru o perioadă din atenția publică, după scandalul din ultima vreme care s-a generat în jurul comportamentului ei. Dar, surpriză! Ea s-a decis să ”exploateze” acest moment de maximă atenție asupra ei și ca să-și lanseze o colecție de articole vestimentare, dar și să se apuce de un alt gen de muzică.

”Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus Marga în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, arată Spynews.

Pentru Margherita, muzica rămâne un hobby, dar nu va mai merge la petreceri

Margherita de la Clejani are toate gândurile ațintite în domeniul fashion, pe design și stilism. Mai mult decât atât, Marga este consultant fashion pentru bărbați și a făcut și cursuri.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte”, a mai mărturisit fiica Clejanilor.

”Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai declarat artista.

Publicat: 24 iun. 2020, 12:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă