Legătura neștiută dintre Margherita de la Clejani și Johnny Depp. Când și cum s-au cunoscut cei doi artiști!

Publicat: 10 iun. 2020, 13:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Puțini știu care este legătura dintre Margherita de la Clejani și Johnny Depp! Cei doi artiști s-au cunoscut cu mulți ani în urmă.

A devenit rapid un pion în centrul atenției, după ce presa a scris despre Margherita de la Clejani că ar fi consumat substanțe interzise, înainte de accidentul de mașină. Potrivit impact.ro, testele făcute la IML au ieșit pozitive.

Dar, totuși, Margherita de la Clejani este o tânără norocoasă. Are o familie frumoasă, muncitoare, care întotdeauna s-a îngrijit de bunăstarea ei. Și, iat-o acum, pe propriile picioare, cu un brand de ținute vestimentare!

Părinții ei s-au cunoscut cu marele actor Johnny Depp, cel care a făcut senzație pe platourile de filmare când s-a tras seria ”Pirații din Caraibe”. Dar pare-se că ”piratul” i-a ajuns la inima Margheritei imediat, mai ales când l-a întâlnit față în față! Pe social media, Marga a postat o captură de ecran cu o secvență dintr-un interviu în care actorul spunea că este un mare fan al tarafului.

”Johnny Depp, un mare fan al tarafului din Clejani!”, a scris Margherita de la Clejani pe contul ei de Instagram, în urmă cu o zi.

View this post on Instagram

Johnny Depp ,un mare fan al tarafului din Clejani!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Cum s-au cunoscut Johnny Depp și Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani și Johnny Depp s-au cunoscut prin intermediul familiei. Tatăl ei s-a împrietenit cu actorul, iar apoi le-au făcut cunoștință celorlalți. Marga a fost tare bucuroasă când l-a văzut!

“Cred că este cea mai mare vedetă, cel mai mare superstar, cu o modestie extrem de ieșită din comun. Nu am mai văzut niciodată un om atât de călduros și simpatic.

Tatăl meu m-a prezentat lui Johhny Depp, el m-a luat în brațe și eu m-am topit de tot. Eu am fost singura care nu a crezut că Johnny Depp poate să fie atât de modest și să aibă o relație atât de profundă și călduroasă cu familia mea.

Mă așteptam să nu ne bage în seamă, știind cum sunt vedetele de la noi. Și când am văzut cum vine Johnny Depp la tatăl meu și îi spune ”Ioniță”, nu mi-a venit să cred”, spunea Marga în 2016.

Și mama ei, Viorica, a fost foarte emoționată când l-a întâlnit pe Johnny Depp.

“Când l-am văzut pe Johnny Depp, eu am rămas wow. Eu l-am văzut mereu pe actor, eu îl vedeam ca piratul din Caraibe.

S-a așezat pe scaun și se uita la mine și când m-a pătruns cu privirea aia a lui, chiar mi-am adus aminte de piratul acela. Eu nu am avut curaj să mă uit în ochii lui, nu am putut, toată noaptea nu am putut să mă uit în ochii lui, să îl privesc. E inexplicabil. Am avut niște emoții de nu mi-a venit să cred”, a spus mama Margăi.

Sursă foto: Arhivă, Impact.ro

Publicat: 10 iun. 2020, 13:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă