Doliu în muzica populară. Dumitru Stroie a murit în accident de mașină

Publicat: 21 dec. 2020, 12:40 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea muzicii populare. Artistul Dumitru Stroie a murit în accident de mașină în data de 18 decembrie, dimineața. Autoturismul său a fost lovit de un TIR pe DN 7.

Cântărețul de muzică populară Dumitru Stroie a murit în accident de mașină în dimineața zilei de 18 decembrie 2020. Tânărul în vârstă de 30 de ani se afla într-un autoturism care a fost lovit de un TIR, pe DN 7, în zona localității Drăganu – Olteni, din județul Argeș. Bărbatul ar fi ațipit la volan în timp ce se afla pe drumul dintre Sibiu – București. Bărbatul se întorcea spre Capitală, arată Click.ro. Artistul va fi înmormântat în costum popular.

„A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al acestora, pe internet.

Denisa Gog, de la ansamblul folcloric din Dumbrăvița, a murit în accident de mașină

În cursul zilei de joi a avut loc un eveniment rutier în comuna Dumbrăvița, lângă Timișoara, care s-a soldat cu victime. Denisa Gog, tânăra de 22 de ani care făcea parte din ansamblul folcloric din Dumbrăvița, s-a stins din viață în urma accidentului de mașină. Într-o intersecție, un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate și s-a izbit de autoturismul artistei. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îi facă nimic cântăreței.

”Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Sursă foto: Captură video Youtube

Publicat: 21 dec. 2020, 12:40 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×