Doliu. Vloggerul Corey La Barrie a murit în accident de mașină! Avea doar 25 de ani

Publicat: 12 May. 2020, 13:59 Vedete

Este doliu în lumea entertainmentului, după ce vloggerul Corey La Barrie a murit în accident de mașină. Tânărul avea doar 25 de ani, arată presa străină.

Vloggerul a murit în cursul zilei de duminică, 10 mai, în Statele Unite ale Americii, Los Angeles. Chiar în acea zi, tânărul ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere. Vestea neagră a fost confirmată de mama lui Corey, pe rețelele de socializare. A postat un mesaj emoționant, trist, iar internauților nu le-a venit să creadă, conform latimes.com.

„Mi se frânge inima, de ziua de naștere a fiului meu. Accidentul l-a ucis instant”, a scris Lissa La Barrie, pe Instagram.

„Nu există cuvinte care să descrie durerea pe care o simt față de pierderea unui copil. Nu pare real și sunt copleșită de suferință. Te iubesc enorm, Corey, și o să îmi lipsești foarte mult. Nu este deloc corect”, a mai continuat Lissa La Barrie.

Vloggerul Corey La Barrie a murit. Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă

Daniel Joseph Silva, un tatuator celebru, a fost arestat luni seara sub suspiciunea de crimă. Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că Silva conducea rapid într-un McLaren 600LT 2020, la ora 9:40 p.m. Duminică, când și-a pierdut controlul, a fugit de pe drum și a lovit un semn de oprire și un copac de la colțul străzii Huston și Avenue Avenue Carpenter din Valley Village.

Pasagerul lui Silva, pe care poliția l-a identificat doar ca un bărbat de 25 de ani, a murit la un spital. Un purtător de cuvânt al LAPD a declarat luni că departamentul nu a numit victima. Silva a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de oameni.

Ultimul video postat de Corey la Barrie, cu o zi înainte de deces.

 

Publicat: 12 May. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă