Doliu în lumea cinematografică. A murit John Lafia, creatorul lui ”Chucky”

Publicat: 12 May. 2020, 10:23 Vedete

Este doliu în lumea cinematografică. Creatorul seriei ”Chucky”, John Lafia, a murit la vârsta de 63 de ani, potrivit hollywoodreporter.com.

John Lafia a fost co-autorul peliculei horror din 1988, ”Child’s Play” – creatorul personajului Chucky. De asemenea, el a fost și directorul de film și co-autorul ”Child’s Play 2”. Bărbatul s-a stins din viață miercuri, în Los Angeles, la vârsta de 63 de ani, arată sursa citată. El a lăsat în urmă o soție devastată și doi copii, Kane și Tess, de care era tare mândru! Unele publicații scriu că s-ar fi sinucis.

Don Macini, scenaristul seriei: „Suntem devastați să auzim despre moartea prietenului nostru John Lafia. El a fost o parte crucială a familiei Chucky de la bun început. El a scris scenariul original al lui Child’s Play împreună cu regizorul Tom Holland și cu mine, iar John a regizat.

John a fost un artist incredibil de generos. M-a lăsat mereu să-l însoțesc la orice întâlnire, am fost un soi de ”umbră” a lui. M-a învățat foarte multe despre arta cinematografică. John a fost, de asemenea, unul dintre cei mai curioși și în permanență oameni creativi pe care i-am întâlnit vreodată, cineva care făcea mereu poze și scotea idei. Ne va fi dor de el”.

Publicat: 12 May. 2020, 10:23 Vedete
Pe aceeași temă