Doliu în muzica populară! A murit un interpret iubit de toată lumea! Avea numai 25 de ani

Publicat: 23 iun. 2021, 09:24 Autor: Elena Arhiva
Doliu în muzica populară! A murit un interpret iubit de toată lumea! Avea numai 25 de ani

Este doliu în lumea muzicală din România! Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară, a murit la numai 25 de ani.

Adrian Bâc a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit presei locale din Arad.

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, informează Aradon.ro. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai, scrie realitatea.net.

Tânărul a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc. Medicul chirurg a constatat că afecțiunea de care suferea tânărul era deosebit de evoluată și a decis operarea imediată. Din păcate, tânărul a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă, din cauză că leziunile erau ireversibile.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 23 iun. 2021, 09:24 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă