Doliu în lumea presei! Florin Condurățeanu a încetat din viață!

Publicat: 29 iun. 2021, 08:56 Autor: Elena News
Doliu în lumea presei! Florin Condurățeanu a încetat din viață!

Este doliu imens în lumea presei! Cunoscutul jurnalist Florin Condurățeanu a încetat din viață în urma unui stop cardio respirator. Trista veste a fost făcută de Mihai Gâdea, în emisiunea ”Sinteza Zilei”.

”Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu.

În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o.

Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil.

A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu un talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe oamenii care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea, vizibil emoționat.

Cine a fost Florin Condurățeanu

Florin Condurățeanu s-a născut în anul 1950. În anul 1969 devine studentul Facultății de Petrol și Gaze din București. Deși a avut note mari în Facultate, pasiunea lui a rămas scrisul.

Florin Condurățeanu a debutat în televiziune în anul 1994. Celebrul jurnalist a realizat numeroase interviuri cu artiști români, printre care Ioan Dichiseanu, Sebastian Papaiani, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Nicu Constantin.

În ultimii ani, Florin Condurățeanu se dedicase domeniului medical. A realizat sute de emisiuni la mai multe posturi de televiziune pe teme de sănătate.

Sursa foto: Facebook 

Publicat: 29 iun. 2021, 08:56 Autor: Elena News
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×