Doliu în muzica populară. Denisa Gog, de la ansamblul folcloric din Dumbrăvița, a murit în accident de mașină

Publicat: 18 dec. 2020, 14:44 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce o tânără în vârstă de 22 de ani s-a stins din viață în urma unui accident de mașină. Denisa Gog făcea parte din ansamblul folcloric din Dumbrăvița.

În cursul zilei de joi a avut loc un eveniment rutier în comuna Dumbrăvița, lângă Timișoara, care s-a soldat cu victime. Denisa Gog, tânăra de 22 de ani care făcea parte din ansamblul folcloric din Dumbrăvița, s-a stins din viață în urma accidentului de mașină. Într-o intersecție, un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate și s-a izbit de autoturismul artistei. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îi facă nimic cântăreței.

”Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Denisa Gog a murit în accident de mașină. Apropiații transmis mesaje de condoleanțe: ”Mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta”

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Timiș. Pe rețelele de socializare, mai multe persoane apropiate cântăreței de muzică populară au scris mesaje de condoleanțe, arată ziuadevest.ro.

”Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta (prin gravul accident de maşină suferit). Dumnezeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”, este mesajul transmis de un apropiat al Denisei.

 

Sursă foto: Captură video Youtube

Publicat: 18 dec. 2020, 14:44 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×