Andreea Bălan, veste tristă. A murit în accident de mașină

Publicat: 26 Jan. 2020, 13:13 Vedete

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan este tristă în acest weeekend, după ce o persoană pe care a întâlnit-o s-a stins din viață.

Totul a pornit de la un accident rutier în care a fost implicată un băiat de doar 18 ani, Darius Bala. Medicii au făcut tot posibilul ca el să rămână în viață, însă, din păcate, s-a dus în ceruri, scrie Cancan.

Accidentul grav a fost produs anul trecut. Chiar atunci, Andreea Bălan a cerut ajutor pe rețelele de socializare pentru a i se dona sânge lui Darius. La două luni după incident, băiatul de 18 ani a murit. El a fost elev la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Oradea.

Tânărul, abia ce luase carnetul, a făcut accident de mașină, intrând în parapeți. În data de 13 iulie, pe Șoseaua de Centură Oradea, se producea o tragedie. Atunci, el a suferit un șoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A făcut și a doua operație, dar medicii au trebuit să îl bage în comă indusă.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Publicat: 26 Jan. 2020, 13:13 Vedete
Pe aceeași temă