Raportul toxicologic al Margheritei este oficial! Ce a consumat artista în ziua accidentului

Publicat: 10 Jul. 2020, 15:05 Vedete

La aproximativ două luni de la accidentul provocat de Margherita, Institutul Național pentru Medicină Legală a terminat raportul toxicologic. Vedeta a fost atunci testată de polițiști, iar din primele teste a reieșit faptul că aceasta fusese depistată pozitiv la consumul de droguri.

Potrivit RomâniaTV, rezultatul nu a fost făcut public deocamdată, asta pentru că, raportul încă se află la institut și nu a fost trimis nici către Poliție, nici către familia Margheritei.

Aceleași surse spun că nu ar fi fost achitată taxa pentru urgență, chiar dacă, anterior, Ioniță de la Clejani spunea că a dat deja bani pentru grăbirea procedeului.

Margherita renunță la muzică

Pentru că și-a găsit o nouă pasiune și nu se mai regăsește în industria muzicală, Margherita din Clejani a povestit că nu va mai participa la evenimente și petreceri.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a spus Margherita într-un interviu.

”Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai declarat artista.

Margherita de la Clejani, mesaj şocant pe Facebook

Artista i-a luat prin surprindere pe toți cei care o urmăresc pe Internet în urmă cu câteva săptămâni. Cântăreața le-a explicat internauţilor cum stă treaba cu drogurile şi totodată a ţinut să le reamintească faptul că tot ce se întâmplă de câteva săptămâni nu o afectează.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI 💸 Ăsta e ANTIDOTUL! Și… cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP… marș, că ZBOR în prima CLASĂ!💣”, este mesajul Margheritei de la Clejani pe Facebook.

Publicat: 10 Jul. 2020, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă