Ce spune avocatul lui Theo, amicul Margheritei de la Clejani, despre ce ar trebui să facă în perioada următoare

Publicat: 04 Jun. 2020, 11:42 Vedete

Margherita de la Clejani a provocat un accident în Capitală, iar în urma informațiilor apărute în spațiul online, s-a spus că ar fi consumat substanțe interzise.

Alături de Marga se află în permanență familia ei, care o susține și asigură că fata lor nu a avut niciodată un asemenea comportament, ba mai mult decât atât nici nu încape în discuție o posibilă consumare a unor substanțe interzise. Apoi, după ce a ieșit această informație la suprafață, după accidentul în care a fost implicată Marga, oamenii susțin că Theo ar fi o influență negativă în viața ei.

Avocatul lui Theo, tânărul despre care s-a scris că ar fi iubitul Margheritei de la Clejani, susține că tânărul nu trebuie să se mai afișeze în următoarea perioadă în lumina reflectoarelor. Cel mai probabil, această recomandare este pentru siguranța și bunăstarea băiatului.

”Chiar înainte de a veni în emisiunea dumneavoastră, discutam cu familia lui Teo. El este ajutat din toate punctele de vedere. În special de mamă. Noi am avut o discuție, i-am spus că nu este bine să apară în această perioadă în lumina reflectoarelor și a înțeles”, a spus avocatul lui Theodor, conform Cancan.

Margherita de la Clejani a continuat seria declarațiilor: ”Margherita nu este o consumatoare de droguri”

“Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri”, a mai spus ea.

De asemenea, Theodor nu ar fi iubitul Margăi, ci un prieten apropiat pe care ea îl admiră.

“Nu am nicio relaţie cu Theodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună”, a spus Margherita de la Clejani.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a conchis Margherita de la Clejani.

Publicat: 04 Jun. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă