Florin Pastramă a trecut pe locul 2! Acum, coronavirusul a băgat spaima în Brigitte! Bruneta plătește bani grei pentru cure de imunizare

Publicat: 16 Nov. 2020, 20:29 Vedete

Brigitte „încă” Pastramă s-a pus pe treabă. Nu, nu vorbim despre vreo normă întreagă la corporație sau despre vreo nouă idee de business, vorbim despre treaba ce-o privește din punct de vedere… sanitar. Bruneta a intrat în panică! Se teme că în orice moment i-ar putea cădea victimă temutului coronavirus și, pentru că nu vreau să o prindă pe picior greșit, s-a apucat să se… imunizeze.

Zilele trecute, Brigitte a fost surprinsă de colegii paparazzi Ciao.ro în timp ce ieșea dintr-o clinică medicală din Capitală. Din informațiile noastre, se pare că bruneta a poposit aici cu scopul clar de a face o serie completă de tratamente pentru imunitate.
După tratament, bruneta, îmbrăcată toată în negru, a stat numai cu ochii în telefon până la mașină, foarte preocupată să scrie un val de mesaje. Cel mai probabil destinatarul era nimeni altul decât Florin Pastramă, cel care se prefigurează un viitor EX-soț. Tensiunile din ultima perioadă au făcut-o pe Brigitte să afirme de mai multe ori că-și dorește divorțul, chiar dacă toată această căsnicie a durat nici măcar doi ani.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează!

Iată așa începea luna octombrie a anului acesta. Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România renunță la iubire. De ce? „Totul a pornit de la bani. Brigitte și familia lui Florin nu s-au înțeles prea bine, iar în ultima perioadă ar fi existat mai multe discuții legate de finanțe”, au declarat surse din anturajul cuplului, pentru Cancan.ro.

Acestă informație vine la puțin timp după ce Brigitte a fost bătută de soțul Florin în parcarea unui centru comercial din capitală. Despre acel moment, bruneta a ales la momentul respectiv să nu facă mare caz, dar… „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus că am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere” , a mărturisit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit anul trecut, la puțin timp după ce s-au cunoscut în cadrul show-ului de televiziune „Ferma”, de la Pro TV.

Publicat: 16 Nov. 2020, 20:29 Vedete
Pe aceeași temă