Brigitte Pastramă, cu buza umflată în Dubai! I-a dat 5000 de euro unui bărbat, dar… „M-a păcălit”

Publicat: 11 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Brigitte Pastramă, cu buza umflată în Dubai! I-a dat 5000 de euro unui bărbat, dar… „M-a păcălit”

Brigitte Pastramă, cu buza umflată în Dubai. Brigitte Pastramă a fost înșelată în Dubai cu suma de 5000 de euro. Se pare că soții Pastramă voiau să își achiziționeze o casă, însă suma ei a crescut cu 40.000 de euro.

Brigitte Pastramă a mers în Dubai pentru achiziționarea casei mult dorite. Bruneta și Florin Pastramă nu au stat prea mult pe gânduri, dar au analizat în detaliu locuința și au ajuns la concluzia că o vor cumpăra. Totul bine și frumos până aici, însă lucrurile s-au complicat după ce au oferit avansul.

Brigitte Pastramă, cu buza umflată în Dubai

Brigitte și Florin Pastramă au oferit un avans de 5000 de euro pentru a fi siguri că vor avea locuința. Situația s-a schimbat la scurt timp. Asta deoarece deși știau de prețul locuinței, ulterior au fost anunțați că vila din Dubai va costa cu 40.000 de euro în plus. Acest fapt ce i-a făcut pe cei doi soți să renunțe în a o mai cumpăra.

”Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro.

M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei, iar eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă pentru Spynews.ro.

Brigitte Pastramă slăbește și nu se mai oprește!

Brigitte Pastramă a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Fanii din mediul virtual i-au taxat imediat noua înfățișare.

Brigitte Pastramă a simțit nevoia unei schimbări, de aceea bruneta în vârstă de 45 de ani a trecut pe o alimentație sănătoasă și a tras din greu la sală. Mai mult, soția lui Florin Pastramă a recunoscut că are și implant fesier.

Slăbește și nu se mai oprește! Cum arată acum

Recent, Brigitte a postat mai multe fotografii din Dubai, unde se află în vacanță. Fanii când au văzut-o în diferite ipostaze, au reacționat imediat. „Oprește-te, ești transfigurată”. „Ești frumoasă, dar ești prea slabă totuși”. „A rămas doar fundul de tine”.

Cu toate acestea, au fost și admiratori care nu au ezitat să o complimenteze. „Ești foarte frumoasă”, „Ce corp ai”, „Îți stă foarte bine așa”, „Ești ca o adolescentă”.

Publicat: 11 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×