Brigitte Pastramă a șocat aeroportul! Cu ce a putut să treacă în valiză, la punctul de control: „Îi plac lui Florin”

Publicat: 19 dec. 2023, 14:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Brigitte Pastramă a șocat aeroportul! Cu ce a putut să treacă în valiză, la punctul de control, pe motiv că soțul ei, Florin, este înnebunit după acest preparat de Crăciun.

Brigitte Pastramă nu se întoarce cu mâna goală în Dubai, după câteva zile petrecute în România și spune că și-a umplut geamantanele cu varză murată pentru sarmale și ingrediente pentru cozonaci, având în vedere că acolo nu se găsesc. Brigitte și Florin Pastramă au decis să facă sărbătorile în Dubai pentru că fiica ei începe școala imediat după Revelion și este mult mai bine așa.

„Nu se găsește acolo varză acră pentru sarmale, așa că am luat-o de aici. Fac sarmale, că îi plac lui Florin, și vreau să fac și cozonac. Am luat și nucă de aici, tot!

O să facem Sărbători românești în noua noastră casă de la Dubai. Am decis să facem toate Sărbătorile acolo, pentru că fiica mea, Sara, pe 2 ianuarie începe școala’, a declarat Brigitte pentru Click!.

Brigitte Pastramă s-a mutat cu fiica în Dubai!

“La început a fost nasoală rău experiența. M-am simțit foarte rău, nu știam ce se întâmplă, nu puteam să părăsesc țara, nu aveam viză, dar totul e bine când se termină cu bine.

Sunt de 3 săptămâni în România și mâine plec iar, poate de data asta primesc casă.

Totul e bine când se termină cu bine, m-am și acomodat, am întâlnit o comunitate frumoasă, câțiva români foarte ok, m-au ajutat și ne-am ajutat reciproc, am făcut și sărbătorile acolo”, a mărturisit într-un interviu mai vechi pentru Ciao.ro, Brigitte.

Ce se întâmplă cu relația ei cu Florin Pastramă

În luna noiembrie mi-am luat casă în Dubai, doar că este o comunitate nouă și nu a fost gata. Când am plecat acum, nu era branșată la utilități și nu pot să renovez în ea, să o schimb cum vreau eu până nu se rezolvă. O să stau acolo exact atâta timp cât este necesar pentru ca fiica mea să se acomodeze, să îi placă și eu să fiu aproape de ea. Din septembrie ea va studia în Dubai și trebuie să fiu ea.

Dacă nu voi fi eu, va fi Florin, unul dintre noi va sta acolo pentru că cineva trebuie să o ducă la școală, să fie cu ea și să o ajute. Nu dintr-un lucru frumos s-a luat decizia asta, ci dintr-un lucru urat. Am ajuns acasă, am găsit-o dormind și nu era bine și m-am speriat și am zis că trebuie să o mut, să schimbăm peisajul. Îi place acolo, e frumos!”, și-a mai argumentat frumoasa femeie de afaceri deciziile luate în ultima perioadă.

S-a schimbat în bine și relația cu Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă au avut o relație cu năbădăi și o viață ca în telenovele. De când Brigitte Pastramă a luat decizia de a se muta în Dubai alături de fiica ei, soțul ei a sprijinit-o și relația lor este din ce în ce mai puternică acum.

“În Dubai lumea e foarte smerită, foarte bună, aici se conduce foarte agresiv. Schimbarea vine în timp. Sunt mai iubitoare cu Florin, din punctul asta de vedere m-am schimbat. Îl apreciez și nu o să mă mai iau niciodată după gura lumii pentru că chiar dacă nu am recunoscut, pe mine gura lumii m-a influențat mult. Avem o relație foarte bună! Florin m-a sprijinit enorm de mult cât am fost plecată”, a mai precizat Brigitte încântată de faptul că totul merge spre bine acum în viața ei.

Publicat: 19 dec. 2023, 14:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×