Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață: „Mă mut! M-a păcălit și caut avocat”

Publicat: 20 oct. 2022, 12:10 Autor: Camelia Vedete

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață. Brigitte Pastramă este decisă să plece din România. Vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, și-au cumpărat o casă în Dubai.

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut recent că și-au achiziționat o casă în Dubai. Bruneta vrea să plece din România și să se mute acolo pentru o nouă viață, un nou început.

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață

Mai mult, fiica ei, Sara, ia deja lecții de engleză intensive pentru a avea trecerea mai ușoară. Brigitte abia așteaptă și speră să reușească până în ianuarie să fie casa gata și să o mobileze așa cum dorește.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte.

Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România. O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția”, a devzaluit Brigitte, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă, cu buza umflată în Dubai!

Brigitte Pastramă a fost înșelată în Dubai cu suma de 5000 de euro. Se pare că soții Pastramă voiau să își achiziționeze o casă, însă suma ei a crescut cu 40.000 de euro.

Brigitte Pastramă a mers în Dubai pentru achiziționarea casei mult dorite. Bruneta și Florin Pastramă nu au stat prea mult pe gânduri, dar au analizat în detaliu locuința și au ajuns la concluzia că o vor cumpăra. Totul bine și frumos până aici, însă lucrurile s-au complicat după ce au oferit avansul.

Brigitte și Florin Pastramă au oferit un avans de 5000 de euro pentru a fi siguri că vor avea locuința. Situația s-a schimbat la scurt timp. Asta deoarece deși știau de prețul locuinței, ulterior au fost anunțați că vila din Dubai va costa cu 40.000 de euro în plus. Acest fapt ce i-a făcut pe cei doi soți să renunțe în a o mai cumpăra. Citește continuarea aici.

Publicat: 20 oct. 2022, 12:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×