Brigitte Pastramă slăbește și nu se mai oprește! Cum arată acum: „Oprește-te, ești transfigurată”

Publicat: 21 sept. 2022, 12:33 Autor: Camelia Vedete

Brigitte Pastramă slăbește și nu se mai oprește! Cum arată acum. Brigitte Pastramă a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Fanii din mediul virtual i-au taxat imediat noua înfățișare.

Brigitte Pastramă a simțit nevoia unei schimbări, de aceea bruneta în vârstă de 45 de ani a trecut pe o alimentație sănătoasă și a tras din greu la sală. Mai mult, soția lui Florin Pastramă a recunoscut că are și implant fesier.

Brigitte Pastramă slăbește și nu se mai oprește! Cum arată acum

Recent, Brigitte a postat mai multe fotografii din Dubai, unde se află în vacanță. Fanii când au văzut-o în diferite ipostaze, au reacționat imediat. „Oprește-te, ești transfigurată”. „Ești frumoasă, dar ești prea slabă totuși”. „A rămas doar fundul de tine”.

Cu toate acestea, au fost și admiratori care nu au ezitat să o complimenteze. „Ești foarte frumoasă”, „Ce corp ai”, „Îți stă foarte bine așa”, „Ești ca o adolescentă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brigitte Pastrama (@brigitte_pastrama)

Brigitte Pastramă, experiență bizară în timpul unei slujbe

Chiar dacă a fost acuzată că îi place să joace un rol și că bravează cu faptul că este o persoană foarte credincioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a prezentat într-un mod brutal de sincer, în cadrul podcastului TACLALE, difuzat pe pagina de Youtube CANCAN, povestea de viață și motivele care au împins-o către biserica penticostală.

Dispariția fulgerătoare a primului soț, bătăile soră cu moartea primite de la cel de-al doilea bărbat din viața ei, care i-a interzis ani buni să-și vadă fiica, perioada petrecută în pușcărie, când a vrut să se sinucidă chiar de ziua ei, după ce a aflat că a pierdut toate bunurile pe care le avea, toate aceste cumpene dezvăluite deschis de Brigitte la TACLALE, au fost suficiente motive pentru ca ea să-și caute refugiul în biserică.

Părăsită de toți, hăitută de al doilea soț, zbătându-se într-o sărăcie cruntă, după ce era obișnuită cu luxul și confortul, Brigitte a avut șansa să se refugieze la o femeie cu 20 de ani mai în vârstă. Doamna Mia… care i-a oblojit rănile fizice și psihice și i-a devenit ca o a doua mamă.

Această femeie i-a îndrumat calea spre biserică. A sfătuit-o pe tânara timișoreancă să-i scrie un bilet Domnului Isus cu toate necazurile ei. Pe care să-l depună personal la un lăcaș de cult (n.r penticostal). Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Publicat: 21 sept. 2022, 12:33 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă