Brigitte Pastramă, experiență bizară în timpul unei slujbe: ”Am început să vorbesc niște limbi necunoscute”

Publicat: 11 aug. 2022, 14:49 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă a fost acuzată că îi place să joace un rol și că bravează cu faptul că este o persoană foarte credincioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a prezentat într-un mod brutal de sincer, în cadrul podcastului TACLALE, care va fi difuzat joi, 11 august, pe www.cancan.ro și pe pagina de Youtube CANCAN, povestea de viață și motivele care au împins-o către biserica penticostală.

Dispariția fulgerătoare a primului soț, bătăile soră cu moartea primite de la cel de-al doilea bărbat din viața ei, care i-a interzis ani buni să-și vadă fiica, perioada petrecută în pușcărie, când a vrut să se sinucidă chiar de ziua ei, după ce a aflat că a pierdut toate bunurile pe care le avea, toate aceste cumpene dezvăluite deschis de Brigitte la TACLALE, au fost suficiente motive pentru ca ea să-și caute refugiul în biserică.

Părăsită de toți, hăitută de al doilea soț, zbătându-se într-o sărăcie cruntă, după ce era obișnuită cu luxul și confortul, Brigitte a avut șansa să se refugieze la o femeie cu 20 de ani mai în vârstă. Doamna Mia… care i-a oblojit rănile fizice și psihice și i-a devenit ca o a doua mamă.

Această femeie i-a îndrumat calea spre biserică. A sfătuit-o pe tânara timișoreancă să-i scrie un bilet Domnului Isus cu toate necazurile ei. Pe care să-l depună personal la un lăcaș de cult (n.r penticostal). Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Brigitte, agresată de Florin Pastramă

S-au îndrăgostit în timp ce participau la „Ferma”, show-ul de la PRO TV, iar când s-au întors acasă au decis să se căsătorească. Relația lui Florin Pastramă cu Brigitte a fost una plină de momente tensionate. Iar unul dintre ele a șocat opinia publică. A fost atunci când vedeta a fost pusă la pământ de soțul ei și lovită.

Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat că divorțează.

Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar. Nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică””, a declarat aceasta la începutul lunii iunie.

Ulterior, bruneta și-a iertat soțul și, mai mult decât atât, a specificat că nu va lăsa pe nimeni, niciodată, să vorbească despre soțul ei.

Publicat: 11 aug. 2022, 14:49 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×