Brigitte Pastramă vrea să divorțeze! ”M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

Publicat: 03 iun. 2022, 13:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Nici a treia căsnicie nu este cu noroc pentru Brigitte Pastramă! După trei ani de mariaj cu Florin Pastramă, de care s-a îndrăgostit într-un reality show, bruneta vrea să divorțeze din cauza scandalurilor.

Relația celebrului cuplu a fost mai mereu transparentă, după ce au acceptat să fie protagoniștii unui reality-show. Telespectatorii au putut asista la numeroase ”ciocniri” între cei doi, și nu de puține ori s-a întâmplat ca Florin Pastramă chiar să plece de acasă.

Brigitte a susținut chiar că, încă de la începutul relației sale cu actualul ei soț, familia lui nu a acceptat-o.

Florin a venit într-o dimineață supărat că l-a sunat maica-sa din spital că a apărut un tease (n.r. reclamă) la noi pe reality în care eu spuneam că nu găsesc niște valize, genți, pentru că făceam bagajul să merg la Sibiu.

Eu am spus: să vezi că ăsta iar a dus bagajele la maica-sa. În realitate, nu a fost așa, mi-am și cerut scuze că am găsit hainele la uscat. De aici a început o adevărată discuție. Mama lui a spus că indiferent ce se întâmplă în viața lui eu să nu mai aflu nimic.

Brigitte Pastramă: ”Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Familia lui mă discreditează. Eu sunt urâtă de această familie pentru că ei au considerat că l-am umilit prea mult pe Florin în reality. Eu făceam gardul, m-am apucat de renovări și el mă înjura de față cu muncitorii.

Și i-am zis: Și ne-am certat de tot și a plecat. A plecat pur și simplu! Eu nu vreau să acuz acum, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a trecut prin asta, ea nici nu se mai uită la reality-show, că are probleme cu inima grave. La un moment dat leșinase. Mama a zis că mă fac de r…t”, a povestit aceasta.

Tot Brigitte este cea care anunță acum divorțul. Sătulă fiind, spune ea, de conflictele care tot apar în cuplu.

Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O să divorțăm la notar, nu avem de împărțit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a declarat Brigitte pentru click.ro.

Publicat: 03 iun. 2022, 13:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×