Adevărul despre scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden. Ce spune un apropiat al artiștilor despre motivul separării

Publicat: 22 Oct. 2020, 08:57 Vedete
Adevărul despre scandalul dintre Alex Velea și Lino Golden. Ce spune un apropiat al artiștilor despre motivul separării

Apar noi informații în scandalul momentului! Ar fi fost ascunse adevăratele motive ale despărțirii dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh, însă toate secretele au fost divulgate.

Unul dintre apropiații celor trei artiști a făcut declarații șocante și a dezvăluit amănunte uluitoare despre ce s-a întâmplat mai exact în echipa lor.

”Tot scandalul a pornit de la Alexia (fiica Andreei Esca, n. red.), așa cum, de altfel, se știe. Încerca să o concureze pe Antonia, ele s-au înțepat, iar lucrurile s-au inflamat. Culmea, deși Alex Velea și Mario Fresh păreau să fi reușit să aplaneze conflictul, Lino Golden a avut grijă să pună paie pe foc”, au dezvăluit surse apropiate artiștilor pentru wowbiz.ro

Deși nimeni nu se aștepta la o asemenea întorsătură de situație, apropiatul acestora explică faptul că intervenția lui Lino Golden a fost picătura care a umplut paharul.

”Lino a decis să se certe și el cu Alex Velea, ca și când ar fi vrut să intervină pentru Mario, dar, de fapt, își vedea de interesul său, fiind convins că ar face mai mulți bani fără Velea și că așa ar ajunge să își întreacă mentorul. Așa că s-a împrietenit cu Abi Talent, pentru a avea o notorietate și mai mare, lucru care, evident, l-a scos din sărite și pe Alex Velea, și pe Antonia. Iar apoi, ca să fie sigur că nu mai e cale de întoarcere, a decis să plece de la Golden Boy și, practic, l-a târât pe Mario Fresh după el”, potrivit wowbiz.ro

Pe de altă parte Mario Fresh a încercat să se împace cu ”părinții săi adoptivi”, însă lucrurile nu au ieșit cum acesta spera. Ba mai mult, după discuția pe care au avut-o Antonia a publicat un mesaj cu subînțeles pe rețele de socializare în care spunea faptul că lucrurile se pot ierta, dar nu vor mai fi niciodată la fel. 

”Mario Fresh și-a dat seama că, în acest moment, cum nu mai sunt susținuți de Alex Velea, și el și Lino Golden sunt în postura de a se descurca singuri. Iar acest lucru s-ar putea să îi coste. A încercat să se împace cu Alex Velea, dar, evident, lucrurile nu i-au ieșit așa cum și-ar fi dorit. Mario și-a cam dat seama că Alex Velea l-a promovat și la TV, la show-urile unde i-a crescut popularitatea. Pe cealaltă parte, Lino are grijă ca Mario, prin Alexia, să nu plece de lângă el și este încrezător că va reușit să câștige războiul cu Velea”, potrivit sursei citate.

Publicat: 22 Oct. 2020, 08:57 Vedete
Pe aceeași temă