Lino Golden continuă seria mesajelor în ”scandalul” cu Alex Velea și Antonia: ”Să vă intre în cap bine”

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:35 Vedete

”Scandalul” continuă în mediul online! Artistul Lino Golden a avut o nouă intervenție pe o platformă de social media, de data aceasta legându-se de ideea de ”fiu adoptiv”.

Prietenia dintre Lino Golden și Alex Velea ar fi ajuns la final, iar recent au avut loc ”răfuieli” în mediul online între artiști. După ce s-a zvonit că între el și partenerul Antoniei a pornit o ceartă, pare că ecuația chiar se îndreaptă către Alex Velea. Lino Golden a transmis un nou mesaj, arătându-se deranjat de faptul că i se spune ”fiul adoptiv” al lui Alex Velea: „Să vă intre în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată e TATA. Și atât”.

Lino Golden și Alex Velea s-au certat

Artistul a recunoscut că recent cei doi nu s-au mai înțeles: „Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el”, arată Cancan.

S-au aruncat cuvinte dure între artiști

”Fix ”oamenii” din jurul meu care mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine, legat de problema mea cu pielea, fix ăia acum râd de mine. Dacă de altceva nu au ce să comenteze? Știu că nu au nici 1% din ce au alții…de ce poți să te iei? Ăsta e nivelul lor. Am cei mai tari fani. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și pentru susținere. Fără voi nu eram aici”, a scris Lino Golden pe pagina sa de Instagram.

Pe de altă parte, și Antonia a răspuns cu declarații acide, după ce Lino Golden și Mario Fresh ar fi rupt prietenia cu Alex Velea.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest”, spune Antonia.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 05 Oct. 2020, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă