Scandal între Antonia, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh? S-au aruncat cuvinte dure: ”Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea?”

Publicat: 04 Oct. 2020, 15:38 Vedete

Un noul scandal pare să izbucnească în mediul online? După ce Lino Golden s-a pregătit de operație și s-a lăsat pe mâinile medicilor, pare că ”apele” nu sunt tocmai limpezi între el și celelalte vedete.

Recent, s-a zvonit că între el și Alex Velea ar fi avut loc un conflict, iar acum, pe rețelele de socializare, artistul pare să fie destul de dezamăgit. Totuși, nu se știe exact dacă se face referire exact la Alex Velea și Antonia, cei pe care îi consideră o familie, sau pur și simplu la alți ”prieteni”.

”Fix ”oamenii” din jurul meu care mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine, legat de problema mea cu pielea, fix ăia acum râd de mine. Dacă de altceva nu au ce să comenteze? Știu că nu au nici 1% din ce au alții…de ce poți să te iei? Ăsta e nivelul lor. Am cei mai tari fani. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și pentru susținere. Fără voi nu eram aici”, a scris Lino Golden pe pagina sa de Instagram.

Pe de altă parte, și Antonia a răspuns cu declarații acide, după ce Lino Golden și Mario Fresh ar fi rupt prietenia cu Alex Velea.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest”, spune Antonia.

Lino Golden, o nouă reacție

Artistul Lino Golden a venit cu o nouă reacție.

”Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? și după tot ei dau sfaturi și vorbesc urât de cei care bârfesc? vreți să vă zic despre ei? ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden pe internet.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 04 Oct. 2020, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă