EXCLUSIV | Cum a apărut Dominic, fiul cel mare al Antoniei și al lui Alex Velea, la un Târg de Crăciun pentru copii! Toți s-au uitat insistent la mâinile lui

Publicat: 20 dec. 2022, 18:16 Autor: Camelia Vedete

Cum a apărut Dominic, fiul cel mare al Antoniei și al lui Alex Velea, la un Târg de Crăciun. Dominic și Achim, copiii lui Alex Velea și ai Antoniei, au participat acum câteva zile la un Târg de Crăciun destinat celor mici. Paparazzi CIAO.RO i-au surprins pe cei doi copii pentru că erau mai tot timpul în centrul atenției.

Dominic și Achim au mers la Târgul de Crăciun, care s-a desfășurat într-un mall, weekend-ul trecut. Cei doi copii au fost însoțiți de mama Antoniei. Aceasta nu i-a scăpat o clipă din ochi. Mai mult, bunica maternă s-a dus să le cumpere și jucării celor mici.

Cum a apărut Dominic, fiul cel mare al Antoniei și al lui Alex Velea, la un Târg de Crăciun

Fiii lui Alex Velea au făcut deliciul celor care au vizitat târgul. Pe lângă schemele de băieți talentați la dans, cei doi copii s-au remarcat și prin altceva… mai aparte.

Ei bine, Dominic, fiul cel mare al cuplului de artiși, în vârstă de 7 ani, a atras atenția copiiilor din jur și a părinților, care îi însoțeau. El avea unghiile făcute cu ojă de culoare închisă. Prin gesturile pe care le făcea cu mâna, acest detaliu ieșea și mai mult în evidență.

Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu mai fac copii

Antonia este mama a trei copii, o fetiță și doi băieți, iar încă o sarcină pentru ea ar fi una cu probleme. Artista are un copil din căsătoria cu Vincenzo Castellano și alți doi copii din relația cu Alex Velea. Deși artistul și-ar mai dori încă un copil, iubita lui ar putea avea probleme de sănătate dacă ar mai rămâne însărcinată.

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare. Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”, a declarat Alex Velea într-un podcast.

Antonia: „Mă judeca lumea, îmi spunea că o să ajung în iad”

Despre povestea grea pe care a trăit-o, Antonia a spus în podcastul Amaliei Năstase. Nu au lipsit lacrimile când bruneta a mărturisit că s-a lovit de judecata publicului și de ura celor care încă îi trimit mesaje jignitoare și amenințătoare la adresa sa și a copiilor ei.

„A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, a declarat Antonia plângând.

Antonia și Alex au o familie mare și frumoasă

Velea are chiar și un tatuaj cu chipul Mayei, așa cum are și cu Dominic și Akim. „E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya„, a declarat artistul pentru viva.ro, mândru că toți cei trei copii se înțeleg foarte bine și se protejează reciproc.

Deși pentru unii, Alex ar putea părea durul din familie, de fapt, Antonia este cea cu autorittate în fața copiilor: „Antonia este șefa noastră. Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor”, a mai spus cântărețul.

Publicat: 20 dec. 2022, 18:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×