Ce tehnici medicale folosesc Antonia și Alex Velea pentru a se proteja de Covid

Publicat: 10 dec. 2021, 12:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Paparazzii i-au surprins pe Alex Velea și Antonia în timp ce ieșeau din incinta unei clinici din zona Primăverii. „Asortați” în brand-uri, ea cu geantă Gucci, cei doi artiști s-au lăsat în grija unor specialiști, cel mai probabil pentru a le crește imunitatea. 

Tenul perfect al Antoniei a fost acoperit, cel mai probabil, doar de o cremă SPF, fără pic de fond de ten. De cealaltă parte, Alex Velea a optat pentru un outfit la fel de lejer, în nuanțe de kaki.

Pentru că vremea era destul de capricioasă, Antonia și Velea au mărit pasul când au fost atinși de primii stropi de ploaie. Cum au ajuns în dreptul mașinii care-i aștepta în parcare, artistul a dat dovadă de bună-creștere. A făcut un gest normal, de altfel, dar pe care bărbații nu prea-l mai fac în ziua de azi. I-a deschis portiera iubitei sale, s-a asigurat că stă confortabil, iar abia apoi a intrat și el în mașină. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Când se vor căsători Alex Velea și Antonia

Antonia va deveni în curând doamna Velea. Frumoasa artistă a primit inelul de logodnă de la cântărețul pe care-l iubește de mai bine de opt ani. În dimineața zilei de joi, 22 iulie, Alex a pus pe Instagram poza cu iubita sa purtând un frumos inel cu diamante, alături de un mesaj de suflet: „A zis Da. Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte„.

Chiar dacă relația lor este aproape perfectă, iar momentul cererii în căsătorie a emoționat-o pe artistă, Antonia nu a plănuit încă detaliile nunții.

Nu știm încă, nu am început să ne organizăm concret, nici să discutăm foarte detaliat”, a declarat interpreta pentru CIAO.RO.

Publicat: 10 dec. 2021, 12:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă