Am aflat! Cum îl alintă Antonia pe Alex Velea

Publicat: 12 Sep. 2020, 09:23 Vedete

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar relația celor doi merge extraordinar. Au împreună o familie frumoasă, copii, o carieră de invidiat și sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze, chiar și în cele mai grele momente.

Pe rețelele de socializare, Antonia ”a scăpat” cuvintele și, cu toată dragostea, a spus către persoana pe care o iubește cel mai mult: „Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”, arată Cancan.

Pe de altă parte, în urmă cu ceva ani, Antonia a mărturisit la ProFM că Alex Velea este un bărbat și un tătic foarte bun și mereu o răsfață. Iar un alt alint pe care i l-a atribuit în urmă cu cinci ani este chiar ”Zeul”, semn că pentru frumoasa artistă, Alex Velea este cu adevărat un bărbat de nota zece.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Publicat: 12 Sep. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă