Antonia, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Velea! Cum reușesc cei doi să treacă peste certuri

Publicat: 17 Aug. 2020, 14:53 Vedete

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși apar întotdeauna cu zâmbetul pe buze în fața admiratorilor săi, frumoasa artistă recunoaște faptul că nu are o relație lipsită de neînțelegeri.

Celebrul cuplu nu a trecut până acum prin certuri care să le pună relația în pericol și asta pentru că de fiecare dată au știut cum să iasă din probleme. Antonia recunoaște faptul că dragostea și respectul pe care și-l poartă i-au ajutat de cele mai multe ori să treacă peste momentele tensionate.

”Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu”, ne-a declarat Antonia.

Cum trec cei doi peste certuri?

Frumoasa artistă a mai explicat și faptul că la început toate comentariile negative la adresa familiei sale au afectat-o, însă cu timpul a învățat să ignore aceste lucruri.

”Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important. După atâția ani de relație, de iubire și de când avem și o familie, îmi doresc să nu mai răspund celor care comentează orice despre noi. Familia și iubirea noastră sunt mai importante”, ne-a mai spus iubita lui Alex Velea.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Publicat: 17 Aug. 2020, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă