Ce fac Antonia și Alex Velea seara, după ce adorm copiii: „Mă duc, mă pun pe canapea și…”

Publicat: 23 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ce fac Antonia și Alex Velea seara, după ce adorm copiii. Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Artista a fost invitată la podacstul Giuliei Anghelescu, unde a spus cum se relaxează alături de Alex Velea, după ce se culcă cei trei copii ai lor, micuța Maya gemenii Dominik și Achim.

Ce obicei neașteptat au Antonia și Alex Velea, seara, după ce adorm copiii. Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au trecut, împreună, peste multe cumpene. În prezent formează o adevărată familie alături de gemenii lor, Dominik și Achim, și fiica Antoniei, Maya, din mariajul anterior. Invitată la podcastul „BADASSMOM’, moderat de Giulia Anghelescu, artista a vorbit despre copilăria sa și despre mutarea în SUA, dar a spus și ce obicei neobișnuit are ea și Alex Velea după ce adorm copiii.

Ce obicei neașteptat au Antonia și Alex Velea, seara, după ce adorm copiii

În cadrul podcastului „BADASSMOM’, moderat de Giulia Anghelescu, vedeta a fost întrebată ce face cu iubitul ei, Alex Velea, după ce Achim, Dominic și Maya se pun la somn.

Deși mulți se așteptau ca Antonia să ofere detalii despre momentele intime cu Velea, se pare că artista preferă să mănânce ceva dulce și să joace jocuri pe consolă.

„Uneori mă duc la frigider și mănânc. Depinde, încerc să nu mănânc prostii. Să avem limite, știi? Și mă duc să mănânc ceva dulce sau…

Mă duc, mă pun pe canapea cu Alexandru. Jucăm Injustice și Mortal Kombat. Iese sânge, craniu, totul (n. red.: explică niște scene de la Mortal Kombat)’, a dezvăluit Antonia.

Foto: social media

Publicat: 23 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×