Antonia, dezvăluiri intime din dormitor! Ce arme de seducție folosește cea mai dorită femeie din România

Publicat: 13 aug. 2020, 23:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Antonia, TOTUL despre relația cu Alex Velea! Cântăreața ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv “secrete” din relația pe care o are cu jumătatea ei! Mai mult, Antonia a vorbit despre cum a depășit perioada de autoizolare, despre cât de greu i-a fost să stea departe de fiica ei, Maya, pe care a văzut-o doar pe FaceTime, dar și cum au petrecut amândouă după ce au ieșit din case. Despre toate acestea și despre multe altele, Antonia ne-a vorbit în interviul de mai jos.

Antonia: “Cel mai greu a fost să nu mă văd cu Maya”

Reporter: Cum ai depășit perioada de autoizolare, cum e să stai nonstop în casă cu jumătatea ta și cu 2 copii? Ce activități aveați?

Antonia: A fost totul bine, am încercat să îi menținem activi și pe copii, să nu se plictisească. Ne-am odihnit, ne-am jucat, am citit, ne-am uitat la filme și desene. În cazul nostru, am intrat și live cu fanii pe social media, dar și pentru diverse publicații. Eu am filmat și un videoclip la mine acasă, cu o echipă de filmare formată din 3 oameni. A fost o perioadă atipică, la fel ca pentru toată lumea. Cel mai greu a fost să nu mă vad cu Maya, doar să vorbim online și să petrecem timp pe Facetime.

Reporter: Cum ai suportat pauza de câteva luni departe de scenă, de fani?

Antonia, despre primul concert în pandemie: “A fost ciudat să nu aud aplauze, ci claxoane”

Antonia: A fost greu, pentru că eram obișnuită să am concerte săptămânal. Și nici acum încă nu au început concertele, pentru că situația din România este încă dificilă. Am avut un concert în iunie – The Concert Drive IN, eveniment la care fanii au stat în mașini. A fost ciudat să nu aud aplauze, ci claxoane, dar în același timp, aveam nevoie de acest schimb de energii.

Reporter: Câte concerte ți s-au anulat/amânat? Poți să spui cu aproximație?

Antonia: Nu stiu exact câte, dar destul de multe.

Reporter: Cum crezi că va fi viitorul artiștilor…?

Antonia: Momentan, sunt multe lucruri incerte, nu știm exact când vom putea reveni pe scenă, când vom putea cânta în fața unui public mai numeros, fără limite de număr de persoane sau distanțare socială.

Pentru o perioadă, concertele vor fi mai puține, cu un număr limitat de oameni. Probabil multe concerte vor avea loc în online, pentru ca oamenii să le vadă de acasă.

Reporter: Ce fac băieții? Maya?

Antonia: “Am fost la Maya în Italia și am avut niște zile minunate”

Antonia: Baieții sunt bine, cresc. Au petrecut foarte mult timp cu noi pentru că grădinițele au fost închise. Și Maya este bine, ne-am văzut de curând, am fost la ea în Italia și am avut niște zile minunate împreună.

Reporter: V-ați mutat în casă nouă, însă nu ești foarte darnică cu poze din interior. Cum ai descrie-o?

Antonia: Este o casă minimalistă, pe care am decorat-o după gustul nostru și cu ajutorul unui designer de interior.

Reporter: Ce le răspunzi celor care comentează diferențele dintre tine și iubitul tău?

Cum comentează Antonia diferențele dintre ea și iubitul ei, Alex Velea

Antonia: După atâția ani de relație, de iubire și de când avem și o familie, îmi doresc să nu mai răspund celor care comentează orice despre noi. Familia și iubirea noastră sunt mai importante.

Reporter: Care a fost cea mai grea ceartă care v-a pus relația la încercare și cum ați depășit-o?

Antonia: Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu.

Antonia: “Eu și Alex avem grijă să menținem pasiunea vie”

Reporter: Pentru că ești incredibil de frumoasă, sunt mulți care se gândesc că în relația voastră tu nu trebuie să faci prea multe ca să fii dorită. Cu toate astea, cu siguranță, ca orice femeie, ai niște tehnici de seducție. Care ar fi acelea? Există un gest sau un desuu care îl scot din minți pe iubitul tău?

Antonia: Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important.

Reporter: Cum te intreții? Cum reușești să ai o siluetă de invidiat, după ce ai adus pe lume 3 copii? Urmezi vreo dietă anume?

Antonia: Fac sport cât de des pot, încerc să mănânc mereu echilibrat și să am puține cheat meals. Nu am ținut dietă niciodată.

Reporter: Care este secretul tenului tău?

Antonia: Am grijă să beau multă apă, folosesc creme hidratante, apă termală, merg la ședințe de PRP o dată pe lună, am grijă și la alimentație.

Reporter: În afară de operația la sâni, ți-ai mai făcut și alte intervenții estetice? Sau îți dorești să faci ceva anume?

Antonia: Nu, nu am mai făcut și alte operații estetice și, deocamdată, nu îmi mai doresc altele.

Reporter: Apropo, câte tatuaje ai? Mai vrei să-ți “desenezi” vreunul? Dar Alex câte are?

Antonia: “Nu știu câte tatuaje am”

Antonia: Nu știu câte am, nu le-am numărat (râde – n.r.) El cu atât mai puțin. Ne plac mult tatuajele!

Reporter: Ai fost dezamagită de cineva apropiat? Cât de mult lupți pentru o prietenie?

Antonia: Am fost dezamăgită adesea de mulți oameni, nu ascund faptul și că am suferit din acest motiv, însă încerc să îmi țin oamenii care contează aproape.

Lupt foarte mult atunci când știu că sentimentul e reciproc și amândurora ne pasă de relația noastră de prietenie.

Reporter: Care a fost cea mai loco propunere care ți s-a făcut din punct de vedere profesional?

Antonia: Nu cred că am avut propuneri “loco”. Dar multe propuneri cool care s-au transformat în proiecte tari: colaborări muzicale, campanii de imagine.

Publicat: 13 aug. 2020, 23:12 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă