Antonia a izbucnit în lacrimi după ce a mărturisit un secret dureros. Totul are legătură cu fostul soț

Publicat: 05 nov. 2021, 09:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Antonia și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu acordat pentru podcastul Amaliei Năstase. Cântăreața a izbucnit în plâns din cauza celor care au judecat-o pentru că nu și-a botezat copiii. 

Vizibil marcată de anumite comentarii, Antonia nu s-a mai putut abține și a început să plângă atunci când a povestit că băieții săi, cei din relația cu Alex Velea, nu sunt botezați nici până în prezent.

Și asta deoarece ea în continuare purta numele de familiei al fostului soț, Vincenzo Castellano. Iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea. O situație care afectat-o foarte mult, deși planurile ei erau altele.

Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt nume. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva? Tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

Antonia a divorțat după 7 ani de procese

La sfârșitul anului trecut, Antonia a divorțat oficial de fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano. Cântăreața a dezvăluit că a încheiat definitiv un capitol din viața ei, dar și 7 ani de procese!

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat artista la momentul respectiv.

Antonia și Vincenzo Castellano au împreună o fetiță de 10 ani, pe nume Maya. Ea locuiește în Italia, cu tatăl ei, și a fost motivul pentru care părinții ei s-au războit în instanță.

Publicat: 05 nov. 2021, 09:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă