VIDEO. Cum arăta Antonia în urmă cu 10 ani. Prin ce transformări și operații estetice a trecut cântăreața

Publicat: 05 Mar. 2021, 14:31 Vedete

Antonia este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România. De-a lungul anilor, artista și-a impus respectul prin munca pe care a depus-o și pe care o face în continuare cu drag, dar și cu felul ei natural de a fi, sinceră și dezinvoltă, fără secrete.

De-a lungul anilor, frumoasa cântăreață s-a schimbat și ea, însă diferențele nu sunt extrem de mari. Antonia și-a păstrat întotdeauna frumusețea naturală, evitând să treacă pe la cabinetele medicilor esteticieni. Are un trup demențial, proporțiile sunt corecte, merge la sală, are grijă de ea și întotdeauna a avut grijă și la alimentație. Este o cântăreață foarte bine cotată în industria muzicală din România și nu de puține ori s-a aflat printre primele locuri din topurile muzicale.

Totuși, nu mai reprezintă un secret faptul că Antonia a ales să își facă o intervenție estetică. Este vorba despre intervenția la nivelul bustului. După ce a ales să își facă piercinguri în mameloane, Antonia s-a gândit să își rontujească puțin bustul, dar nu apelând la silicoane foarte mari. Și unde mai pui că în perioada în care s-au aflat în izolare, cântăreața a postat o serie de imagini foarte sexy, îmbrăcată în bikini, pe terasă!

Cât despre silicoane…

Antonia și-a dorit intervenția estetică, iar potrivit Impact.ro, nu ar fi fost mulțumită de bustul ei, pentru că sânii i se lăsaseră. Intervenția ar fi costat în jur de 5000 de euro, dar potrivit publicației, nu ar fi fost prima. În ultimii cinci ani, ea ar fi scos din buzunar aproape 10.000 de euro pentru silicoane. În anul 2020, Antonia a transmis un mesaj, după ce a recunoscut că a trecut pragul medicului.

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!’, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, spunea ea.

Dieta Antoniei – fără grăsimi și fără carne în ulei. ”Secretul” artistei pentru un corp sănătos

Antonia mărturisea la un moment dat pentru revista VIVA faptul că merge regulat la sală alături de partenerul ei de viață, Alex Velea. Multe persoane au întrebat-o pe Antonia ce dietă ține, căci în atâția ani, pare neschimbată, în formă și frumoasă! Ei bine, nu este neapărat un ”secret”, ci respectă o conduită alimentară pentru a avea un corp sănătos. Artista nu consumă grăsimi, iar carnea o face pe grătar, fără ulei. De asemenea, ea recomandă ca oamenii să facă exerciții fizice și să nu se înfometeze în condițiile în care doresc să slăbească.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața.

Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mărturisit Antonia.

Antonia și Alex Velea ar putea face nunta anul acesta

Au așteptat mult timp ca divorțul Antoniei de fostul soț, Vincenzo Castellano, să se pronunțe. Și, într-un final, Antonia a putut răsufla liniștită, căci a devenit, practic, o femeie liberă. Acum, ea și Alex Velea, partenerul ei de viață, doresc să facă nunta și să se oficializeze! Cei doi au împreună doi băieți, pe Dominik și Ackim, iar din relația cu fostul soț, Antonia o are și pe Maya. Abia dupa decizia instanței, în vara anului 2020 cei doi s-au gândit să oficializeze relația pe care o au. Însă, din cauza pandemiei, nu au putut să organizeze niciun eveniment. Apoi, odată ce își unesc destinele, cei doi vor să își boteze și pe cei doi fii.

”Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.

Sursă foto: Arhivă CIAO

Publicat: 05 Mar. 2021, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă