Antonia, infectată cu noul coronavirus? Ce declarații a făcut artista: „Când ieși din casă după 14 zile…”

Publicat: 29 Dec. 2020, 13:55 Vedete

Antonia și-a îngrijorat fanii după ce a făcut câteva declarații controversate. Admiratorii artistei au înțeles faptul că șatena ar fi fost infectată cu noul coronavirus, iar timp de 14 zile a fost în izolare.

Antonia și-a surprins astăzi fanii după ce a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se afla în mașină, iar la descriere le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali faptul că nu a mai ieșit din casă de 14 zile.

Din același mesaj se mai poate înțelege faptul că solista ar fi avut o formă ușoară și asta pentru că nu a avut nevoie de ajutor specializat, doar s-ar fi tratat acasă.

”When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!”, a fost mesajul Antoniei, la boomerangul pe care l-a postat când a ieșit afară.

Mai mult, Antonia a postat în ultimul timp doar fotografii făcute înainte de pandemie sau fotografii din casă, lucru care îi duce pe fani și mai mult cu gândul că ar fi avut COVID-19.

Antonia și Alex Velea, secretul unei relații fericite

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de șapte ani. Relația celor doi merge extraordinar. Au împreună o familie frumoasă, copii, o carieră de invidiat.  În plus,  cei doi artiști sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze, chiar și în cele mai grele momente.

Pe rețelele de socializare, Antonia ”a scăpat” cuvintele și, cu toată dragostea, a spus către persoana pe care o iubește cel mai mult: „Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”.

Pe de altă parte, în urmă cu ceva ani, Antonia a mărturisit la ProFM că Alex Velea este un bărbat și un tătic foarte bun și mereu o răsfață. Iar un alt alint pe care i l-a atribuit în urmă cu cinci ani este chiar ”Zeul”, semn că pentru frumoasa artistă, Alex Velea este cu adevărat un bărbat de nota zece.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Dec. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă