Antonia, declarațiile care au șocat pe toata lumea: „Am încheiat divorțul”

Publicat: 18 Nov. 2020, 09:46 Vedete

Antonia este una dintre cele sexy artiste de la noi, având un corp de model, în ciuda faptului că a născut de trei ori! Însă, în ciuda zâmbetului pe cre în afișează, Antonia a trăit momente dureroase, căci din 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano a făcut nenumărate drumuri la tribunal, în lupta pentr custodia fiicei lor, Maya.

Însă, totul e bine când se termină cu bine. Antonia a dezvăluit, recent, că divorțul cu fostul ei soț a ajuns la final. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie”, a declarat Antonia într-un interviu acordat click.ro.

Antonia și Vicenzo Castellano

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor s-a desfăşurat prin tribunale. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, solista poate răsufla uşurată.

În aprilie, anul trecut, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, şi tot anul trecut, în iulie, solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano. Antonia a încheiat divorţul de fostul soţ şi a mai rămas să se stabilească custodia finală a Mayei, care acum îşi poate vizita mama în ţară, ceea ce s-a şi întâmplat la începutul anului.

Antonia, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Velea!

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deși apar întotdeauna cu zâmbetul pe buze în fața admiratorilor săi, frumoasa artistă recunoaște faptul că nu are o relație lipsită de neînțelegeri.

Celebrul cuplu nu a trecut până acum prin certuri care să le pună relația în pericol și asta pentru că de fiecare dată au știut cum să iasă din probleme. Antonia recunoaște faptul că dragostea și respectul pe care și-l poartă i-au ajutat de cele mai multe ori să treacă peste momentele tensionate.

”Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu”, ne-a declarat Antonia. Frumoasa artistă a mai explicat și faptul că la început toate comentariile negative la adresa familiei sale au afectat-o, însă cu timpul a învățat să ignore aceste lucruri.

”Ne reinventăm de fiecare dată și avem grijă să menținem pasiunea vie și asta cred că e foarte important. După atâția ani de relație, de iubire și de când avem și o familie, îmi doresc să nu mai răspund celor care comentează orice despre noi. Familia și iubirea noastră sunt mai importante”, ne-a mai spus iubita lui Alex Velea.

Sursra foto: Arhiva Ciao

Publicat: 18 Nov. 2020, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă