Antonia a ajuns la spital! Cum se simte partenera lui Alex Velea

Publicat: 05 Jan. 2021, 10:56 Vedete
Antonia a ajuns la spital! Cum se simte partenera lui Alex Velea

Antonia și-a îngrijorat fanii, artista publicând o imagine dintr-un spital, cu o perfuzie pe braț. Însă, Antonia a ținut să precizeze, însă, că în ciuda aparențelor, se simte bine.

„Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)”, a scris Antonia la InstaStory. De asemenea, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care se află pe perfuzii, iar acesta constă într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere. „După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare” să îmi fac un tratament”, a continuat iubita lui Alex Velea.

Cântăreața a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că a fost nevoită să stea două săptămâni în casă, însă nu a precizat dacă a fost bolnavă de Covid-19 ori a trebuit să stea în carantină, fiind contact direct cu un pozitiv.

Antonia și Alex Velea, secretul unei relații fericite

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de șapte ani. Relația celor doi merge extraordinar. Au împreună o familie frumoasă, copii, o carieră de invidiat.  În plus,  cei doi artiști sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze, chiar și în cele mai grele momente.

Pe rețelele de socializare, Antonia ”a scăpat” cuvintele și, cu toată dragostea, a spus către persoana pe care o iubește cel mai mult: „Ia, ia…se aude! A venit Alexandru al meu acasăăăă”.

Pe de altă parte, în urmă cu ceva ani, Antonia a mărturisit la ProFM că Alex Velea este un bărbat și un tătic foarte bun și mereu o răsfață. Iar un alt alint pe care i l-a atribuit în urmă cu cinci ani este chiar ”Zeul”, semn că pentru frumoasa artistă, Alex Velea este cu adevărat un bărbat de nota zece.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao, Antonia Instagram

Publicat: 05 Jan. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă