Antonia, mărturisiri despre tensiunile din relația cu Alex Velea: ”Sunt momente în care ne ciondănim”

Publicat: 15 Jun. 2020, 11:29 Vedete

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Celebra artistă a făcut mărturisit despre tensiunile dintre ea și partenerul ei de viață.

Într-un interviu acordat pentru Viva, Antonia a mărturisit că uneori există tensiuni în relația lor de cuplu, dar acest lucru nu trebuie să îl vadă copiii: ”Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă. Enervează e un cuvânt mare, nu mă enervează, dar sunt momente în care ne ciondănim”.

Antonia prețuiește familia și iubirea

De asemenea, cântăreața a mai povestit pentru sursa citată că prețuiește familia și iubirea: ”Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante. (…) Îmi asum toate lucrurile pe care le-am făcut, sunt parte din viață”.

Pe de altă parte, Antonia a fost întrebată cum reușește de are o siluetă atât de frumoasă: ”Nu am trucuri anume, am grijă ce mănânc pe cât se poate și am puține „cheat meals, fac sport. Când se poate, merg la masaje, la cabinet pentru o ședință de PRP, să am tenul fresh. Am dezvoltat o pasiune mare pentru fitness și nu mai pot trăi acum fără sport”.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Publicat: 15 Jun. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă