Antonia, ce-ai făcut? Artista s-a afișat fără sutien și i se văd piercingurile!

Publicat: 04 Jun. 2020, 15:39 Vedete

Antonia, ai reușit să zăpăcești bărbații! Frumoasa artistă s-a fotografiat și a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea, într-o postură foarte sexy.

Cântăreața, sufletul pereche al lui Alex Velea, a lăsat mai mult la vedere decât ne-am fi așteptat. Artista a îmbrăcat o bluziță, dar pe dedesubt nu poartă deloc sutien. Antoniei i s-au văzut piercingurile pe care le are la sâni!

Sexy și senzuală, așa cum o cunoaștem cu toții, Antonia cu siguranță a primit multe mesaje din partea fanilor, după ce a postat imaginile respective pe Instastory. Unde mai pui că recent, cântăreața și-a făcut o intervenție estetică în zona bustului, fiind vizibilă cu ochiul liber.

Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, adoră tatuajele

Alex Velea are zeci de tatuaje pe spate, piept și brațe, iar Antonia “deține” și ea câteva. Fiecare desen de pe corpul lor are însă o poveste cu mare semnificație pentru ei. Dominic, fiul cel mare al artiștilor, adoră și el se pare desenele pe corp. Și cum nu se poate tatua, părinții au găsit o variantă să-l mulțumească: desene cu diverse forme sau personaje pe care le îndrăgește. E adevarat însă că peste câteva zile, micuțul nu le mai avea, însă pentru moment, Alex Velea și Antonia i-au făcut o bucurie!

Într-una din postările artistei, de pe unul din conturile ei de socializare, fanii l-au vazut pe Dominic, extrem de vesel, cu fața plină de frișcă, probabil de la un tort, iar pe bustul gol “tronau” două desene asemanătoare unor tatuaje!

Antonia are tatuată cifra 13 între sâni, semnificând ziua nașterii lui Alex Velea (13 mai), lângă ureche are o inimioară, o fundiță, dar și cuvântul “Nirvana”. De asemenea, artista mai are desene pe gât, brațe și pe degete, iar la ambele glezne și-a “pus” două note muzicale. Alex Velea are și mai multe tatuaje pe trup, chipul copiilor, cuvinte sau simboluri, toate având semnificații speciale pentru el.

Publicat: 04 Jun. 2020, 15:39 Vedete
Pe aceeași temă