Antonia nu se mai poate întoarce niciodată în America! Detalii șocante despre trecutul întunecat al vedetei

Publicat: 01 Apr. 2020, 11:10 Vedete

Antonia nu se mai poate întoarce niciodată în America! Artista, care a locuit mulți ani peste Ocean, s-a întors “forțat” în România!

Artistei i-au rămas doar amintirile și câteva poze din jumătate din viața ei pe care a petrecut-o în America cu mama ei, Denise Iacobescu, și cu tatăl adoptiv, Mihai.

Antonia, dor cumplit de America, unde a copilărit și a trăit ani buni

Izolarea din cauza Coronavirusului i-a creat, se pare, Antoniei… o puternică nostalgie. Aflată acasă, izolată, alături de copii și Alex Velea, Antonia a avut ceva mai mult timp pentru familie, pentru ea, dar și pentru a răsfoi prin cutiuța cu amintiri. Artista a dat peste câteva fotografii făcute în America, pe vremea când locuia acolo, imgini în care apărea alături de prietenii ei de acolo. Așa a apucat-o pe vedetă un dor cumplit de… “tărâmul tuturor posibilităților” unde credea că va râmane pentru totdeauna.

Povestea trecutului întunecat al Antoniei nu-l știe multă lume, asta pentru că artista nu a prea făcut multe declarații, de-a lungul anilor, pe aceasta temă. Când avea 4-5 ani, cântăreața, împreună cu cei doi părinți, s-au mutat în America. Au locuit acolo timp de aproximativ 13 ani. Când artista a împlinit 18 ani, ea și mama ei, ar fi fost deportate în România, după cum a scris presa în 2013. La vremea respectivă, cel care a dezvăluit câteva detalii despre această poveste a fost Tom Boxer, cel care a lansat-o pe Antonia în muzică.

 Antonia, deportată în România?

Pe atunci, în presă circula un zvon cum că Antonia ar fi fost arestată în America pentru că nu ar fi avut actele în regulă. Atâta ea, cât și mama ei, ar fi fost încătușate și urcate în avion, primind astfel și interdicție de a mai călca în America. “A fost deportată. Mi-a spus că nu avea actele în regulă și a prins-o poliția americană și a trimis-o în România. Știu că ea nu se poate întoarce în SUA”, declara Tom Boxer, în 2013, la aproape 3 ani de când el și Antonia au întrerupt colaborarea.

El a mai dezvăluit atunci că a cunoscut-o… cântând într-o baie a unui club: “Era pe la sală, la Bamboo. Instructorul meu mi-a făcut cunostință cu ea, mi-a zis că e talentată, că știe să cânte. Cânta în baie când am cunoscut-o eu. Am luat-o lângă mine și timp de un an am lucrat la imaginea ei și am ridicat-o în slăvi peste tot pe unde mergeam, la emisiuni tv, la radio. La primul concert era varză. Căutați pe internet să vedeți cum cânta, în Bulgaria”.

 Antonia, concerte în toată lumea, mai puțin în America?

Ei bine, iată că acum, la câțiva ani de când s-a întors în România, pe Antonia a apucat-o un dor cumplit de America, acolo unde visa că se va stabili. Antonia este una dintre cele mai “vânate” artiste din showbiz, ea având concerte “fără număr”, atât în România, cât și în străinătăte… mai putin în America, se pare.

Dorul de viața petrecută în America a apucat-o și pe mama Antoniei, Denise Iacobescu, se pare. Femeia a răscolit și ea prin sertarul cu amintiri, asemeni fiicei ei, și a găsit câteva imagini din anii în care locuia în SUA. Ea le-a postat pe unul din conturile ei de socializare… urmând exemplul Antoniei.

Capturi: Instagram Antonia/ Instagram Denise Iacobescu

Publicat: 01 Apr. 2020, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă