Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea. Cât de des se ”iubesc” cei doi artiști

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:23 Vedete

Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea. Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai sexy și mai carismatice cupluri din showbiz și au împreună doi băieței, pe Akim și Dominic.

Artista a dezvăluit care este secretul fericirii în cuplu și cum reușesc cei doi să păstreze vie flacăra iubirii. Într-un interviu recent pentru revista Viva, Antonia a vorbit despre carieră, familie, dar și despre cum reușește să aibă o relație de nota 10 cu Alex Velea.

Vedeta nu s-a gândit încă la nuntă, dar spune că atunci când ai lângă tine persoana potrivită, nunta va fi de nota zece. ”Nu m-a cerut, încă.  Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine”, a spus Antonia.

Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea

Artista a vorbit și despre pasiunea dintre ea și Velea, care este exact ca la început. Frumoasa vedeta a dezvăluit faptul că relația sa cu Velea se bazează foarte mult și pe sexualitate. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a mai dezvăluit artista.

Antonia a mărturisit, în urmă cu ceva vreme într-o emisiune de televiziune, că atunci când există copii într-un cuplu, vacanțele în doi devin absolut necesare: „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”. De asemenea, artista a mai dăzvăluit un secret care-i unește foarte mult: „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”.

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:23 Vedete
Pe aceeași temă