Antonia, sexy în autoizolare! Alex Velea e un bărbat norocos. Cum s-a fotografiat artista cu noile silicoane

Publicat: 24 Apr. 2020, 12:44 Vedete

Antonia este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase cântărețe din țara noastră. Cu un trup de zeiță și o voce de aur, Antonia a reușit să cucerească foarte multe inimi.

Dar nu mai este niciun secret faptul că frumoasa cântăreață Antonia are și câteva intervenții estetice. Nu doar că a ales să își facă piercing-uri în mameloane, dar Antonia a ”umblat” puțin și la forma sânilor, punându-și silicoane nu foarte mari. Bustul artistei, în orice caz, arată natural și frumos! Aflată în autoizolare, alături de soțul ei, Alex Velea, și copiii, Antonia s-a pozat foarte sexy, îmbrăcată în bikini, pe terasă, în bătaia razelor soarelui. Evident, acum se vede și bustul nou cum arată!

Antonia a primit numeroase comentarii frumoase din partea internauților: ”Eu și soția mea suntem fanii tăi 😍❤️”, ”Esti superbă Antonia, să fii sănătoasă și să te bucuri de tot ce-ți dă viața!!🤗😑”, „Măi, măi ne-am scos silicoanele la soare? 😍🎉”.

View this post on Instagram

Let’s pretend it’s summer. 🐻

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, adoră tatuajele

Alex Velea are zeci de tatuaje pe spate, piept și brațe, iar Antonia “deține” și ea câteva. Fiecare desen de pe corpul lor are însă o poveste cu mare semnificație pentru ei. Dominic, fiul cel mare al artiștilor, adoră și el se pare desenele pe corp. Și cum nu se poate tatua, părinții au găsit o variantă să-l mulțumească: desene cu diverse forme sau personaje pe care le îndrăgește. E adevarat însă că peste câteva zile, micuțul nu le mai avea, însă pentru moment, Alex Velea și Antonia i-au făcut o bucurie!

Într-una din postările artistei, de pe unul din conturile ei de socializare, fanii l-au vazut pe Dominic, extrem de vesel, cu fața plină de frișcă, probabil de la un tort, iar pe bustul gol “tronau” două desene asemanătoare unor tatuaje!

Antonia are tatuată cifra 13 între sâni, semnificând ziua nașterii lui Alex Velea (13 mai), lângă ureche are o inimioară, o fundiță, dar și cuvântul “Nirvana”. De asemenea, artista mai are desene pe gât, brațe și pe degete, iar la ambele glezne și-a “pus” două note muzicale. Alex Velea are și mai multe tatuaje pe trup, chipul copiilor, cuvinte sau simboluri, toate având semnificații speciale pentru el.

 

Publicat: 24 Apr. 2020, 12:44 Vedete
Pe aceeași temă