Cum arăta Antonia în ”tinerețe”! Artista făcea ravagii cu frumusețea ei în SUA!

Publicat: 03 apr. 2020, 13:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Antona Iacobescu este una dintre cele mai apreciate și frumoase artiste de la noi din țară. Bruneta, care este super-populară pe social media, arăta demențial și în adolescență!

În ”tinerețile” Antoniei, cântăreața a fost model la o firmă din Statele Unite ale Americii, acolo unde a prins și celebritatea de coadă! Chiar înainte să formeze celebrul cuplu cu Velea, Antonia făcea furori și peste ocean, în trecut.

Ea a apărut în videoclipurile unor rapperi celebri din SUA, îmbrăcată sumar, în urmă cu 14 ani, și încerca să strângă bani pentru a se susține pe ”tărâmul tuturor posibilităților”. Zilele trecute, artista a pus pe rețelele de socializare imagini cu ea dintr-un album mai bechi, când era model în America.

Antonia a dezvăluit secretul fericirii cu Alex Velea

Artista a vorbit și despre pasiunea dintre ea și Velea, care este exact ca la început. Frumoasa vedeta a dezvăluit faptul că relația sa cu Velea se bazează foarte mult și pe sexualitate. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a mai dezvăluit artista.

Antonia a mărturisit, în urmă cu ceva vreme într-o emisiune de televiziune, că atunci când există copii într-un cuplu, vacanțele în doi devin absolut necesare: „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”. De asemenea, artista a mai dăzvăluit un secret care-i unește foarte mult: „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”.

Publicat: 03 apr. 2020, 13:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×