Cântăreața Antonia, contactată de polițiști: ”Tu chiar crezi că băieții tăi sunt ai lui Alex Velea?”

Publicat: 11 Mar. 2020, 15:24 Vedete

Cântăreața Antonia a fost invitată la o emisiune și a povestit ce i s-a întâmplat. Recent, ea fusese căutată de oamenii legii pentru a vorbi despre un subiect delicat, și anume despre furtul de identitate.

Astfel, artista a mărturisit că ar fi fost sesizată cu privire la existența unor imagini cu ea și fiica ei, Maya. Ar exista o persoană care profită după imaginea ea, falsificând poze cu ea și familia. Un bărbat și o femeie ar face acest lucru, scrie Cancan.

”S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni.

Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!”, a declarat vedeta TV la Râzi cu Rusu și Andrei.

Cântăreața Antonia a fost contactată de polițiști. Ce i s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni

De asemenea, Antonia a mai povestit și despre o altă chestiune șocantă. În urmă cu două săptămâni, a fost sunată de o femeie din Marea Britanie care a urât-o, crezând că este iubita fostului soț.

”Mai era una din Londra, care mi-a trimis acum, de curând: «Eu am crezut tot timpul, să știi că te-am urât timp de un an, pentru că am crezut că ești cu fostul meu soț».

A zis că a folosit pozele lui Dominic și ale lui Akim și a zis că are copii cu mine ăla. Și am zis: «Nu înțeleg, tu nu ți-ai dat seama? Tu chiar ai crezut că acei copii sunt ai lui? Nu știu seamănă copiii mei cu…». «Păi, da, că uite asta e poza lui». Și, într-adevăr, era unu cu ochi albaștri și nu, povești din astea, drame….”, a spus ea.

Publicat: 11 Mar. 2020, 15:24 Vedete
Pe aceeași temă