Și-au lăsat inhibițiile acasă și s-au ”jucat” dezbrăcate! Topul vedetelor care s-au încins la malul mării!

Publicat: 17 apr. 2020, 20:01 Autor: Maria Apostol Vedete

Ne-am gândit că e momentul perfect să facem o retrospectivă a pozelor cu vedete care au primit nota 10 pentru siluetele de sirene pe care le afișau în perioada în care mergeau la mare. Nu de alta, dar multe dintre ele au dat iama în mâncare, în perioada asta, și ar fi păcat ca pe viitor să nu nu ne mai ofere un astfel de răsfăț vizual. Așa că, fetelor, păstrați proporțiile!

Nu există ocazie mai bună decât vara care să ne ofere posibilitatea să le vedem pe vedetele noastre autohtone în toată splendoarea lor. Din păcate, acesta este unul dintre momentele în care trebuie să ne bucurăm de amintiri, pentru că vara ce urmează nu știm cât din ceea ce am avut o să mai avem… din toate punctele de vedere.

Așadar, am creat un top al celor mai ”jucăușe” vedete surprinse pe plajă, iar rezultatul o să fie pe măsura așteptărilor voastre!

În el s-au încadrat perfect nu doar artiste, ci și vedete de televiziune sau pur și simplu femei pe care noi le-am crezut extrem de sexy ca apariție, și le-am făcut loc în acest clasament extrem de fierbinte.

Printre ele: Antonia, Roxana Vancea, Loredana Chivu, Anda Adam, Daniela Crudu, Ioana Filimon, Adela Popescu, Andra și Dana Săvuică.

Publicat: 17 apr. 2020, 20:01 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă