Cum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare: „Secretul este…”

Publicat: 08 Jun. 2020, 13:19 Vedete

Antonia şi Alex Velea au trecut testul izolării. Frumoasa artistă a povestit cum au fost cele trei luni de stat în casă, dar şi cum este relaţia lor în acest moment.

Celebrul cuplu s-a mutat recent în casă nouă. Artista și Alex Velea, împreună cu cei doi băieți ai lor, s-au bucurat de spațiu, aer curat și multe clipe frumoase în această perioadă şi nu au simţit atât de puternic presiunea izolării.

„În primul rând, am fost toți acasă mult timp, ceea ce nu se prea întâmpla înainte, având în vedere că amândoi aveam concerte, filmări, studio, o viață activă. Așa că am avut mai mult timp pentru noi, pentru copii, să ne relaxăm, să ne odihnim, să petrecem timp împreună, să ne bucurăm unii de ceilalți. Pe de altă parte, a fost și este greu că nu o văd pe Maya și nu știu când se va putea. Și apoi este ciudat să știi că nu poți ieși din casă, că nu poți face ceva ce înainte părea normal”, a declarat Antonia.

Totodată Antonia a explicat că timpul petrecut alături de Alex şi mai ales de copiii săi a fost unul benefic. Mai mult decât atât, cântăreaţa a explicat faptul că în acest moment sunt mult mai apropiaţi.

„Mă ajută mult cu copiii și, în general, cu orice am nevoie legat de casă sau de gătit. Cred că secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el și să ne susținem în decizii legate de familie. Ne  motivăm  și  ne susținem unul pe celălalt foarte mult”, a mai spus frumoasa artistă.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Publicat: 08 Jun. 2020, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă