Iulia Albu desființează ținutele unui cântăreț din România: ”Nu există nimic mai de prost gust”

Publicat: 24 sept. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Iulia Albu a desființat ținutele unui cântăreț din România. Stilista a comentat hainele purtate de mai mulți bărbați cunoscuți în peisajul monden autohton. 

Protagonista emisiunii „I.A. cu stil” de la Antena Stars a acceptat o misiune destul de dificilă. Dar nu s-a ferit de adevăr și, ca de obicei, a spus lucrurilor pe lume. Primul pe listă: Lino Golden!

Iulia Albu: ”Are ținută de bombardier”

Lino Golden are un stil la îndemâna oricărui bombardier fără patalama. Combinațiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca și publicul infantil căruia i se adresează, ceea ce nu este rău.

În fond, trebuie să îți adaptezi întotdeauna mesajul pentru publicul tău, chiar și pe cel vestimentar. De reală oroare sunt imaginile în care își expune ceasurile pe care le poartă, de parcă ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu există nimic mai de prost gust decât să te ții de șliț sau de curea în încercarea disperată de a-ți arăta și catarama și ceasul, în același timp”, a mărturisit Iulia Albu, în ceea ce îl privește pe Lino Golden. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Simona Halep a fost lăudată pentru ținute

Iulia Albu a lăudat ținutele pe care Simona Halep le-a purtat la propria ei nuntă.

Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător, pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a declarat Iulia Albu pentru Observator.

Cuvinte de laudă a avut și la adresa costumului ales de Toni Iuruc.

Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon”, a mai spus stilista.

Publicat: 24 sept. 2021, 10:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă