Lino Golden și Mario Fresh au ieșit la o bârfă în fața frizeriei!

Publicat: 25 Sep. 2021, 09:37 Vedete
Lino Golden și Mario Fresh au ieșit la o bârfă în fața frizeriei!

Lino Golden și Mario Fresh profită la maximum de când prietenul lor, Adam, și-a deschis frizerie! După program, amicul respectiv li s-a alăturat celor doi cântăreți la o discuție care s-a soldat cu hohote de râs. Paparazzii CANCAN.RO i-au surprins pe cei trei tineri în cartierul bogaților, în timp ce puneau țara la cale.

Lino Golden și Mario Fresh au rămas prieteni, în ciuda tuturor situațiilor pe care le-au avut de depășit, de-a lungul carierei. După ce s-a zvonit că Mario și Alexia Eram s-ar fi despărțit, l-am surprins pe solist râzând cu gura până la urechi, semn că totul în viața lui este, de fapt, lapte și miere. La rândul său, Lino Golden afișează o imagine de „băiat rău” pe Instagram, dar, în realitate, atunci când este cu prietenii lui se comportă ca orice alt tânăr de vârsta lui.

Adam, prietenul celor doi artiști, și-a deschis frizerie în Dorobanți – una dintre cele mai scumpe zone din Capitală – și nu duce lipsă de clienți! Lino Golden și Mario sunt mai „fresh” ca niciodată de când amicul lor și-a făcut propriul business, mai ales că îi calcă pragul extrem de des.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 25 Sep. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă