VIDEO. Imagini rare cu Alex Velea. Cum arăta artistul înainte să devină celebru. Sigur nu o să îl recunoști

Publicat: 15 oct. 2020, 12:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alex Velea s-a schimbat radical în ultimii ani! Înfățișarea artistului este total schimbată față de cum arăta când a urcat pentru prima dată pe scenă. 

În prezent, Alex Velea se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie frumoasă și o carieră de succes. Și aspectul artistului s-a schimbat radical față de cum se afișa la primele sale concerte.

În prezent, Alex Velea este plin de tatuaje din cap până în picioare, însă în trecut, cântărețul nu prea ieșea în evidență. Înainte a deveni celebru, soțul Antoniei era brunet și cu barbă. În plus și stilul vestimentar era unul total diferit față de cel cu care se afișează acum.

Cum a devenit cunoscut Alex Velea

Acesta s-a făcut cunoscut în urmă cu mulți ani, atunci când a avut colaborări de succes cu alți artiști, la fel de apreciați, precum Connect-R, Puya sau Smiley. Chiar dacă pe parcursul anilor, solistul a trecut de la un stil muzical la altul, a reușit întotdeauna să-și surprindă fanii cu melodiile sale, mai ales datorită mesajelor pe care le transmite publicului.

Cu câte femei s-a iubit Alex Velea înainte de relația cu Antonia

Alex Velea a dezvăluit cu câte femei s-a iubit înainte să aibă o relaţie cu frumoasa Antonia. Artistul a dezvăluit că are o experienţă bogată când vine vorba de acest capitol şi are un palmares destul de „încărcat”.

”Pe la 18-20 de ani eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete. Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, nu voiam o relaţie stabilă sau o familie! Cel mai ciudat loc unde am făcut sex a fost curtea şcolii”, mărturisea Alex Velea cu mai mult timp în urmă, pentru wowbiz.ro.

Numai că, după cele 51 de ”cuceriri”, a apărut Antonia, iar Alex Velea a „stagnat”.

 

Publicat: 15 oct. 2020, 12:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă