Câți bani ar fi primit fosta soție a lui Alex Velea pentru a-i acorda divorțul. Suma este uriașă!

Publicat: 18 Feb. 2020, 16:18 Vedete

Înainte de a deveni partenerul de viață al Antoniei, Alex Velea a fost căsătorit timp de trei ani cu Ana. Cei doi au divorțat în 2013, iar de atunci fosta soție a artistului nu a mai apărut în spațiul public. Recent au apărut în presă amănunte surprinzătoare. Se pare că, prețul tăcerii fostei partenere a artistului a fost destul de mare.

Alex Velea și Ana păreau că au o căsnicie perfectă de aceea vestea divorțului a șocat pe toată lumea. Deși mult timp nu s-au știut care sunt adevăratele motive pentru aceastp ruptură, la un moment dat artistul a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit Alex Velea.

Alex Velea ar fi cumpărat divorțul de fosta soție

Se pare că, Alex Velea a plătit-o cu 70.000 de euro, dar și cu un bolid de lux pe Ana, pentru a semna actele de divorț fără să-i facă niciun scandal. Însă, situația s-ar putea schimba, deorece fosta soție a lui Velea ar fi cheltuit toți banii. Momentan, despre Ana se știe că nu are un iubit, cel puțin nu unul oficial și niciun loc de muncă, potrivit

Mai mult decât atât, se pare că adevăratul motiv al divorțului ar fi fost chiar infidelitatea artistului. Ana l-ar fi prins pe Velea cu Antonia, iar mulatra a fost cea care și-a dorit să pună capăt căsniciei.

Publicat: 18 Feb. 2020, 16:18 Vedete
Pe aceeași temă