Alex Velea, declaraţie şocantă: „Dacă eram gay, mă căsătoream cu Smiley”

Publicat: 18 Feb. 2020, 11:33 Vedete

Alex Velea, a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unui interviu. Cântărețul a dezvăluit faptul că, dacă ar fi fost homosexual s-ar fi căsătorit cu Smiley, bunul său prieten.

Întrebat ce părere ai despre oamenii din comunitatea gay, Velea a răspuns: „Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production”.

Declarația este una mai veche, însă a apărut din nou în spațiul public, după ce artistul a fost implicat în scandalul cu Abi Talent. Puştiul fenomen l-a numit în mod repetat pe Velea „gay”.

Secretul fericii în relaţia artistului cu Antonia

Antonia a dezvăluit care este secretul fericirii în cuplu și cum reușesc cei doi să păstreze vie flacăra iubirii. Artista a mărturisit că atunci când există copii într-un cuplu, vacanțele în doi devin absolut necesare: „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”.

De asemenea, artista a mai dăzvăluit un secret care-i unește foarte mult: „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”.

Publicat: 18 Feb. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă