Reacţia lui Alex Velea, după declaraţiile şocante făcute de Fulgy: ”Alții sunt mincinoșii”

Publicat: 02 Jun. 2021, 09:44 Vedete

Alex Velea a făcut primele declaraţii, după ce s-a spus că la studioul său se consumă substanţe interzise. Artistul a dat de înţeles faptul că nu bagă în seamă astfel de vorbe pentru că priorităţile sale sunt altele.

În urmă cu câteva zile, băiatul Clejanilor făcea declaraţii şocante, după ce poliţia l-a prins drogat la volan. Fanii celor doi artişti au rămas uimiţi, pentru că acuzaţiile pe care Fulgy le-a făcut sunt destul de grave.

Coincidenţa a făcut ca Velea să lanseze o melodie la scurt timp după scandalul în care a fost implicat, iar toţi admiratorii săi s-au gândit la faptul că piesa este o dedicaţie pentru Fulgy. Aşa că iubitul Antoniei a decis să lămurească acest aspect şi a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

„Ba, de ce eşti mincinos?. Nu e despre Fulgy. Alții sunt mincinoșii, se știu ei”, a postat Alex Velea, pe Instagram.

Ce spune Fulgy despre consumul drogurilor în studio la Alex Velea

Fulgy de la Clejani a povestit pas cu pas ce a făcut în seara în care a fost oprit de poliţişti.

În cadrul unui live transmis pe canalul său oficial de YouTube, cântăreţul a explicat faptul că a mers la studio la Alex Velea, pentru a face o piesă. Cei doi artişti au o relaţie de prietenie de mulţi ani, iar Fulgy a mărturisit că şi-a dorit foarte mult ca iubitul Antoniei să contribuie la piesa lui.

Toate bune şi frumoase până aici, însă la un moment dat, băiatul Clejanilor a început să vorbească despre consumul de droguri din studiourile artiştilor. Acesta susţine faptul că, de obicei în unele se fumează iarbă, dar a exclus vehement acest lucru în momentul în care a vorbit despre cel pe care îl deţine Alex Velea.

”Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord.

Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

”Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă”

”După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec.

După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele”, a mai spus fiul Clejanilor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jun. 2021, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă