Ce mesaj a transmis Alex Velea, după declaraţiile făcute de Ioniţă şi Viorica de la Clejani: „Salvaţi-l pe Fulgy…”

Publicat: 09 Jun. 2021, 11:44 Vedete

Alex Velea și Fulgy au avut o frumoasă relaţie de prietenie, până în momentul în care fiul Clejanilor a adus mai multe acuzaţii grave la adresa iubitului Antoniei. După ce părinţii tânărului au făcut declaraţii în legătură cu lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme, Alex Velea le-a transmis acestora un mesaj în mediul online.

În urmă cu câteva săptămâni, băiatul Clejanilor l-a acuzat pe Alex Velea că ar consuma substanţe interzise împreună cu prietenii săi la studioul de înregistrări.

Mai mult, Fulgy a jignit-o extrem de grav şi pe Antonia, iar mai apoi a vorbit de restul apropiaţilor lui Velea, în special de tânărul artist Matias.

La începutul scandalului, în seara în care i s-a reţinut permisul pentru că a fost testat pozitiv la cannabis, Fulgy spunea despre Alex Velea:„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași.  Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»”.

După câteva zile, băiatul Clejanilor şi-a schimbat total atitudinea faţă de artişti şi a început să arunce cu acuzaţii extrem de grave şi injurii la adresa acestora: „Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p*** de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă”.

Părinţii lui Fulgy au vorbit în cadrul unor emisiuni TV despre scandalul în care familia lor este implicată şi au încercat să îi ia apărarea fiului lor.

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a vorbit despre el.  (…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a declarat Ioniță.

Alex Velea, reacție dură la adresa Clejanilor

După declaraţiile lui Ioniţă de la Clejani, Alex Velea a avut o reacţie tranşantă şi vizibil deranjat de faptul că toată situaţia se „muşamalizează” a făcut un apel către aceştia să îl salveze pe Fulgy.

”Suntem alături de Familia ”Clejanilor” care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ”strategie de marketing”. #salvatilpefulgy”,  este mesajul postat de Alex Velea și Blvck Matias.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă